Fest og uteliv har satt få spor hos 69 år gamle Fred Nilsen. – Jeg tar gjerne en fest, men nå må det være en spesiell anledning for å få meg ut på byen.

Festløven

Fred Nilsen har festet på de kuleste klubbene og diskotekene siden 70-tallet. På veien havnet han på nachspiel med Elton John og Bianca Jagger.

Publisert Sist oppdatert

Fred Nilsen var med i The It-crowd på 80-tallet på sagnomsuste og hippe steder som Club Elysee, Cafe de Paris og Kristiania i Oslo. Til tross for at han har vært aktiv på den skeive utelivsfronten i snart 40 år, ser han knapt ut til å eldes. Lite ved både kroppen og ansiktet hans røper at her sitter en mann som har tilbrakt mange lange, og til dels ville, netter på diskotek og nattklubber.

Drømmen i Drammen

Blikk møter ham hjemme i leiligheten et steinkast fra Bogstadveien. På veggene henger det samtidskunst av blant andre Unni Askeland, og rundt omkring finnes det minner fra et langt liv preget av mote, hår, klubbliv og vennskap.

Fred brygger kaffe før vi setter oss rundt bordet, som bugner av papirbilder som er minner fra et langt og spennende uteliv. Men vi starter fra begynnelsen.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS