Fredrikstad Pride 2018.

Underslag i Fredrikstad Pride

Styremedlem anmeldt for underslag og festivalen er begjært konkurs.

Publisert Sist oppdatert

Fredrikstad Pride har blitt utsatt for underslag. Det er et styremedlem i det gamle styret som beskyldes for underslaget.

Vedkommende har blitt fratatt alle verv og roller i forbindelse med Fredrikstad Pride. Det er også opprettet et nytt styre, som igjen har anmeldt saken til politiet og begjært Fredrikstad Pride konkurs. Det er Fredrikstad Pride som selv melder dette på Facebook i dag.

«Det gamle styret har blitt forledet gjennom lengre tid og aldri fått forelagt riktige regnskaper, alt styret har hatt tilgang til har vært fiktivt. Det er naturlig nok mye følelser og skuffelser forbundet med denne saken. Men likevel, gamle styremedlemmer er nå aktive med å bidra til å rydde opp i alt, og i å bygge organisasjonen på nytt. Vi i det nye styret har tatt lærdom, og skjerpet retningslinjer, formaliteter og vedtekter betraktelig for å sørge for at slikt ikke kan skje igjen,» skriver Fredrikstad Pride på sin Facebookside.

Det nye styret har kontaktet alle støttespillere og samarbeidspartnere for å gi informasjon, samt gjenopprette tilliten.
«Vi setter pris på alt av støtte, og håper å kunne få tillit nok til å kunne arrangere Fredrikstad Pride 2020. Vi ønsker med dette å invitere til åpent møte 17. desember kl. 18 på Hotell Quality Fredrikstad - her vil det bli orientering om status per i dag og veien videre. Det betyr mye for oss om dere kommer. Og ikke minst for byen at vi får til å arrangere et Fredrikstad Pride som vil huskes i mange år fremover. Velkommen til ny giv for et nytt fantastisk Pride arrangement i Fredrikstad 2020!» avslutter Fredrikstad Pride innlegget med.

Fredrikstad Pride ble arrangert for første gang i slutten av august i 2018. Ifølge politiet deltok mellom 800 og 1000 i paraden. I 2019 ble det meldt om 1 600 deltagere i paraden.

Powered by Labrador CMS