Næringsliv

Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge

Tina Stiegler skal lede Innovasjon Norges største kundedivisjon som selskapets nye divisjonsdirektør for samfunns- og næringsutvikling.

– Jeg er glad og ydmyk for å ha fått denne muligheten til å bidra til Innovasjon Norges viktige samfunnsoppdrag og til grønn omstilling av norsk næringsliv, sier Tina Stiegler.
Publisert

Tina Stiegler (f.1976) har omfattende leder- og styreerfaring. Hun har lang ledererfaring fra Schibsted, blant annet som medlem av selskapets øverste ledelse. I tillegg har hun vært   konsernsjef i Media Bergen og konserndirektør i Umoe.

– Jeg ser veldig frem til å kunne ønske Tina Stiegler velkommen til Innovasjon Norge. Hun har med seg mange års ledererfaring i næringslivet, fra etablert næringsliv og oppstartsbedrifter, fra ulike roller og fra flere bransjer. I sum gjør dette henne svært godt kvalifisert til jobben som leder av vår største kundedivisjon, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge i en pressemelding. 

Innovasjon Norge jobber tett med både små og store bedrifter i ulike deler av næringslivet, både i Norge og internasjonalt. Divisjonen Stiegler skal lede har det overordnede ansvaret for selskapets regionkontorer over hele landet, og for å sikre et helhetlig og relevant tilbud av kompetanse- og finansieringstjenester som avhjelper markedssvikt og bidrar til næringsutvikling.

– Jeg tror at min kommersielle og digitale bakgrunn vil være nyttig i rollen, og håper at jeg kan bidra til at Innovasjon Norge kan fortsette å spille en avgjørende rolle for våre kunder og oppdragsgivere, sier Stiegler, som tiltrer stillingen med ydmykhet. 

Haugli påpeker at Innovasjon Norge skal forstå behovene til ulike bedrifter i hele Norge. 

–  Denne divisjonen er helt sentral i dette. I tillegg er Innovasjon Norge en organisasjon i endring. I Tina Stiegler får vi en divisjonsdirektør med sterk digital kompetanse og omfattende erfaring med endringsprosesser, sier Haugli. 

Stiegler tiltrer i stilingen i løpet av mai.

Powered by Labrador CMS