Hatari.
Hatari.

Hatari til Vulkan Arena

Det islandske Eurovision-bidraget Hatari skapte stor ståhei i Tel Aviv tidligere i år med låta «Hatrið mun sigra» («Hatet vil Seire»). Søndag 26. januar gjester de Oslo og Vulkan Arena. Du kan vinne billetter.

Publisert Sist oppdatert

Les også

Såpass mye ståhei ble det omkring Hatari at det var snakk om at de kunne bli nektet innreise i Israel, men Islands bidrag kom på skjermen, og inneholdt både BDSM og palestinaflagg. Det hele endte med en solid tiendeplass.

Hatari, som består av Klemens Hannigan, Matthias Haraldsson og Einar Stefánsson, beskriver seg som en «anti-kapitalistisk-, BDSM-, techno- og performance kunstgruppe». De har utgitt én EP og flere singler.

To år på rad har de blitt tildelt prisen «Best Live Band» av det islandske magasinet Reykjavik Grapevine. I juryens begrunnelse heter det: «their brutality is matched only by their mystery».

Hatari tok den islandske musikkscenen med storm etter festivalen Iceland Airwaves i 2016, ikke bare på grunn av musikken, men også for deres eksplosive opptreden. Avisa The Guardian konstaterte: «You don’t know whether to laugh or alert the authorities». Mens Consequence of Sound definerte prosjektet som «part David Lynch nightmare, part goth dress-up party and part industrial love letter, Hatari are a sight to behold».

Hatari på Blå 30. august 2019.
Hatari på Blå 30. august 2019.

I august i år spilte Hatari for et utsolgt Blå og publikum ga bandet en massiv respons. Hatari leverte en konsert med heftig sceneshow og pyroeffekter og publikum brøt ut i allsang.

Søndag 26. januar besøker bandet Oslo igjen, denne gang Vulkan Arena, så gjør deg klar for en heftig kveld i Hataris rike.

Konkurranse
Du kan vinne billetter til konserten til deg og en venn. Send en e-post til konkurranse@blikk.no og skriv hvorfor akkurat DU skal vinne to billetter.
NB! Husk å legge ved navn og kontaktinfo i e-posten.
Svarfrist: fredag 17. januar.

Info: Hatari // Vulkan Arena // Pres. av All Things Live Norway

Powered by Labrador CMS