Serie

The Last of Us med lesbisk kjærlighetshistorie

Naughty Dogs postapokalyptiske zombiespill The Last of Us har blitt en suksess som tv-serie på HBO. Nå er sesong to annonsert.

f.v. Bella Ramsey og Pedro Pascal i HBOs The Last of Us.
Publisert20 år etter at en infestasjon av en mutert sopp spredte seg rundt kloden og gjorde mennesker om til hjernedøde, blodtørstige vesener, tar vi turen til det som en gang var USA i HBO-serien The Last of Us.

Det som er igjen av menneskeheten har for det meste overlevd i strengt kontrollerte, totalitære bysamfunn. Vi følger Game of Thrones-kollegene Pedro Pascal og Bella Ramsey mens de forsøker å overleve i et samfunn som domineres av blodtørstige vesener.

Men serien inkluderer også skeive historier, som i episoden «Long, long time», hvor vi møter paret Bill og Frank. En episode som av mange hylles som den vakreste skeive kjærlighetshistorien på lang tid.

Nå er nyheten om en sesong to ute. Og i sesong to loves det en lesbisk kjærlighetshistorie, noe hovedrolleinnehaver Bella Ramsey ser fram til. Ramsey, som selv er ikke-binær, gleder seg til å ta fatt på sesong to i rollen som Ellie.

«Jeg gleder meg skikkelig til kjærlighetshistorien til karakterene Ellie og Dina», sier Ramsey i podkasten Happy, Sad, Confused.

Powered by Labrador CMS