– Det er veldig hyggelig å bli sammenlignet med Alf Prøysen. Jeg tok et dypdykk i musikken hans for 15 år siden, som resulterte i plata «Prøysen» i 2010, men jeg har aldri prøvd å bli en slags moderne Prøysen, sier Knut Anders Sørum.

Sangen til hæn

Låta «Du er så fin» har Knut Anders Sørum skrevet til kjæresten. – Da vi spilte inn låta, spurte jeg produsenten om vi skulle beholde «hæn», eller ta et nytt opptak. Han så bare dumt på meg.

Publisert Sist oppdatert

Han ser ut som en blanding av en rocka odelsgutt og James Dean. Det fandeni- voldske glimtet i øynene, kledelig ubarbert og med ring i øret toppes av totendialekten, som balanserer et sted mellom søt og sexy.

– Jeg pendler mellom Toten og Oslo, men mindre enn før. Jeg har et stabbur på gården til mor og far, og det fungerer mest som hytte nå for tida, forteller Knut Anders Sørum når Blikk møter han til intervju på kafeen Brygg i Storgata i Oslo.

På vei inn har Sørum sendt et langt blikk etter en motorsykkel som sto parkert utenfor.

– Jeg driver og tar motorsykkellappen for n’te gang. Jeg har aldri hatt tid til å fullføre tidligere, men nå skal jeg komme i mål, sier han bestemt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS