Intervju

– Det er viktig for meg å vise at det å være et helt menneske, også betyr at man i blant står i vanskelige situasjoner, sier Silje Nordnes.

Silje Nordnes
–En sucker for show

Silje Nordnes er ikke redd for å snakke høyt om at hun forelsker seg i kvinner, men hun liker ikke å reduseres til «hun lesbiske». – Livet er jo større og mer komplisert enn det som blir kokt ned til en overskrift.

Publisert

Når Blikk treffer Silje Nordnes, er hun midt i innspurten til 2. sesong av NRK-suksessen «Maskorama» der tv-seere skal gjette hvilke norske kjendiser som skjuler seg bak ekstravagante kostymer og masker, designet av Kjell Nordström.

– Jeg er en sucker for show, så jeg er veldig glad for at jeg får være med på «Maskorama». Det er jo ikke Grand Prix, men det gir litt den samme følelsen. Det er stort show, det er litt galskap, alt er lov. Det er noe frigjørende i det.

Mange husker kanskje Silje best som programleder i P3-morgen. Fra 2012 til 2019 loset hun trøtte lyttere gjennom morgentimene mens hun delte stort og smått fra eget liv.

– «Maskorama» handler ikke om meg i det hele tatt, og det er litt deilig. Det handler om å lede det som skjer i akkurat nå, sang, dans, masker, lyd, lys, kostymer, alt! Jeg kan få like mye ut av det som å være kjempepersonlig på radio.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS