f.v. Anbjørn Steinholm Frislis, Rune Sæbønes, Gjøri Dalsbø, Ingrid Kristine Sylte og Benedikte Kåss. Foto: Bygdepride.

Anniken Hauglie til Bygdepride

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie deltar under årets Bygdepride i Ørsta og Volda.

Publisert

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie deltar under årets Bygdepride i Ørsta og Volda.

Bygdepride i Ørsta og Volda går av stabelen 8. til 12. mai og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie vil ta del i paraden i Volda 11. mai, samt holde appell i Propellhallen etter paraden.

Bygdepride 2019 vil også i år bli en flott folkefest. Det har vært stor interesse rundt festivalen, og to dager før påmeldingsfristen til paraden i Volda går ut, har rundt regnet 40 lag og organisasjoner meldt seg. I fjor var femti lag og organisasjoner med.

– Dette overgår det vi på forhånd hadde forventet. Vi vet at fjorårets arrangement var noe helt nytt, og hadde overraskingsmomentet i seg. Derfor er vi svært glade for oppslutningen så langt, sier leder for Bygdepride Ørsta/Volda, Anbjørn Steinholm Frislid i en pressemelding.

Årets arrangement er samansett av kino, teater, konserter, kunstutstilling, parade og en egen Pride-fest på bygden. Det siste skjer på Vatrdal avslutningsdagen søndag.

– Tema for årets Pride-arrangement er historie. Gjennom arrangementene ønsker vi å få fram skeiv historie på bygdene og i samfunnet generelt, samtidig som vi er opptatt av at historie også blir skapt nå. Denne historien er alle deltagerene, frivillige, sponsorer og ikke minst publikum med på å skape, sier Steinholm Frislid.

Bygdepride 2019 åpner onsdag 8. mai med kunstutstillingen «Kjærleik er kjærleik» med Åse Huse og fotografen Eide i Bomannlokala i Ørsta, og teaterforestillingen «Ingen er homo i 2. divisjon» i Ivar Aasen-tunet.

For mer informasjon og oppdatert program, følg med her: bygdepride.no og Bygdepride Ørsta/Volda på Facebook

Powered by Labrador CMS