Conan Osíris.

Conan Osíris til Oslo

Portugals Eurovision-kandidat Conan Osíris besøker Oslo og Cosmopolite i juni.

Publisert

Portugals Eurovision-kandidat Conan Osíris besøker Oslo og Cosmopolite i juni.

Det er det portugisiske konditoriet Pastel de Nata som har sikret seg en konsert med Conan Osíris på Cosmopolite i Oslo tirsdag 18. juni.

Conan Osíris ble født i Lisboa, og er selvlært innen musikk. I tillegg til å ha studert kunst og design, har Conan også jobbet i Portugals eldste sexbutikk. Han var lenge en publikumsfavoritt, og ikke minst en favoritt blant det skeive Eurovision-publikummet både hjemme i Portugal og internasjonalt. Conan Osíris er en undergrunnssensasjon som i rakettfart nådde den internasjonale stjernehimmelen da låta «Telemóveis» (på norsk: «Mobiltelefoner») ble valgt som Portugals bidrag i årets Eurovision.

Conan Osíris nådde dessverre ikke opp i delfinalene og fikk ikke fremført bidraget «Telemóveis» på finalescenen i Tel Aviv lørdag 18. mai. Men er du en av de som falt pladask for Conan Osíris og danseren Reis Moreira, og deres ekstravagante kostymer og smittende rytmer, får du en ny sjanse når de byr på en helaftens konsert på Cosmopolite.

Konsertene til Conan Osíris både fortryller og skaper debatt, men én ting er sikkert: Ingen forblir uberørt av den eklektiske blandingen av sjangre, det tradisjonelle og futuristiske, det østlige og det vestlige – av musikken, dansen og de ekstravagante kostymene.

Conan Osíris, Cosmopolite, tirsdag 18. juni, kl. 19, aldersgrense 18 år, Vogts gate 64, Oslo.

Info: Conan Osíris på Cosmopolite

Powered by Labrador CMS