Privat DRAMAqueen

DRAMAqueen inviterer til jentefest på Elsker, og på gjestelisten står dj Fride.

Publisert

DRAMAqueen inviterer til jentefest på Elsker, og på gjestelisten står dj Fride.

Bente Jørgensen og Martine Hammervold-Austinat flytter klubben DRAMAqueen opp til tredje etasje på Elsker og «Goes PRIV» som de selv kaller det.

Fredag 1. februar er det jentene som slipper inn døren på DRAMAqueen Goes Priv. Vel innenfor fristes det med pop up-dansere fra The Gaia Gang og dj Fride bak spakene.

Dj Fride startet karrieren som dj Fridefly i 2001 og har siden jobbet som dj på klubber og barer i Skandinavia. Med sine soul-inspirerte house og disco-set har dj Fride lang fartstid fra det skeive utelivet og i årene 2009 til 2017 var hun en av gründerne og eierne av SO – OSLO, den eneste lesbiske baren i Norge og i Nord-Europa.

I slutten av 2013 startet dj Fride et nytt kapittel i Stockholm, hvor hun i dag er resident dj på Moxy Stockholm. Hun har også spilt på en rekke festivaler og klubber internasjonalt, som Gay Cruise Scandinavia, Ella Festival på Mallorca, Henrietta Hudson i New York, HER Queer Party i London, L-Beach i Hamburg, samt Stockholm Pride og Oslo Pride.

The Gaia Gang.

The Gaia Gang

The Gaia Gang, som byr på pop ups i løpet av natta, er en medlemsbasert community for unge kvinner, med fokus på å styrke selvfølelse, selvtillit og personlig utvikling.

Medlemmene møtes hver måned til ulike aktiviteter, som Gaia Burlesque kurs, og blir tilknyttet et bad ass-kvinnenettverk. The Gaia Gang vil vise klubbgjestene at alle kvinner skal kunne føle seg selvsikker og komfortabel i egen kropp - omfavne sin unikhet og kjenne at femininitet og sensualitet er en superkraft.

DRAMAqueen Goes Priv, fredag 1. februar, kl. 23, Elsker, Kristian IVs gate 9. Kr. 100, aldersgrense 20 år.

Info: DRAMAqueen på Facebook

#NOHETEROSAFARI

Powered by Labrador CMS