London Pub

London Pub åpner uteservering

Fredag åpner London Pub en ny og stor uteservering i regnbuegata i Rosenkrantzgate. – Dette viser at vi kommer sterkere tilbake, og at de som hater ikke vinner over oss, sier Desta Selassie, styreleder og deleier av London Pub.

Publisert Sist oppdatert

 Rosenkrantz gate ble i september i fjor malt i regnbuefarger på strekningen mellom Per på hjørnet, forbi London Pub og frem til Eilefs Landhandleri.

Initiativet kom etter terroren mot utestedene i Rosenkrantzgate natt til 25. juni.

I mai sørget miljøbyråd Sirin Stav (MDG) for Rosenkrantz gate ble stengt for gjennomkjøring, og med plass til liv og røre i gaten og utvidet uteservering på London Pub..

«Etter det et grusomme angrepet på Oslo og byens viktige mangfold, ville vi slå ring rundt det skeive miljøet, blant annet ved å etablere en regnbuegate i hovedstaden. Nå skal vi også stenge gaten for gjennomkjøring så det blir plass til mer liv og røre, og legge til rette for uteservering», sa miljøbyråden i et intervju med Avisa Oslo.

Fredag 16. juni kl. 17, åpner London Pub sin nye store uteservering

– Vi er glade for at Bymiljøetaten endelig, etter mange års innsats fra London Pub, åpner for en utvidet uteservering. Dette viser at vi kommer sterkere tilbake, og at de som hater ikke vinner over oss. Det er mange som har ønsket denne uteserveringen og med den vil vi bli mere synlig, sier Desta Selassie, styreformann og deleier av London Pub.

 

 

Powered by Labrador CMS