MGP

Thomas Jenssen i MGP

Den skeive artisten bak låter som «Ice Cream Baby» og «Crowd Pleaser», deltar i årets Melodi Grand Prix.

Publisert

 18 artister og låter skal kjempe om å vinne Melodi Grand Prix 2024. Tre lørdager på rad skal seks artister fremføre sine låter i studio på Marienlyst, i håp om å bli en av de tre som tar seg videre til den store finalen av MGP 2024. Den 3. februar møtes de ni finalistene i Trondheim Spektrum for å kjempe om å få representere Norge i Eurovision Song Contest i Malmø i mai.

De som skal lede publikum gjennom årets MGP-eventyr er Marion Ravn og Fredrik Solvang.

Våge å være seg selv

Thomas Jenssen er en artist og låtskriver fra Levanger i Trøndelag. Han har de siste årene studert musikk ved Universitetet i Agder og går nå siste året på master i låtskriving. Trønderen har skrevet låter og samarbeidet med flere produsenter de siste årene. Med flere singelslipp, konserter og et helt ferskt julealbum på norsk i bagasjen er Thomas nå klar for å ta hele Norge med storm.

Drømmen har alltid vært å delta i Melodi Grand Prix. Scenen er det stedet han føler seg helt hjemme. Thomas var med som tenor i Oslo Fagottkor i mange år, før han valgte å satse videre på solokarriere som artist. «Take Me To Heaven» handler om å bli betatt av noen og tørre å være sårbar. Å våge å være seg selv er et viktig tema, særlig i det skeive miljøet. Budskapet i låten er noe Thomas brenner for.

Thomas Jenssen deltar i tredje delfinale med låta «Take Me To Heaven» lørdag 27. januar.

Se hele deltagerlisten her: Nå avsløres årets MGP-artister

Powered by Labrador CMS