Oslo Pride i dag

Livet kan ikke stoppe her

I dag kan du se en utstilling om skeives situasjon i Ukraina. Se høydepunkter fra Oslo Pride.

Fra utstillingen «Livet kan ikke stoppe her».
Fra utstillingen «Livet kan ikke stoppe her».
Publisert Sist oppdatert

«Livet kan ikke stoppe her»

Utstillingen «Livet kan ikke stoppe her» setter fokus på hvordan krigen har påvirket Ukrainas skeive og deres frihetskamp gjennom bilder fra Kharkiv. Utstillingen, som er utviklet i samarbeid med ukrainske lhbtiq+-organisasjoner, Den norske Helsingforskomité, Foreningen FRI og Oslo Pride, kan ses i Resepten kaffebar på Legenes hus.

«Livet kan ikke stoppe her», Pride House kl. 11, Legenes hus, Christiania Torv 5.

 Ett år etter skuddene i Oslo: En samtale om veien videre

Etter mange tiår med fremgang for skeives liv og rettigheter står vi nå overfor nye utfordringer i Norden. Hva kan vi gjøre, både på det personlige og det politiske planet, og hvordan står vi støtt i møte med disse kreftene? Ett år etter skuddene falt i Oslo gjør vi opp status og ser fremover sammen. Bli med på en tankevekkende samtale ledet av Gisle Agledahl i samarbeid med Nordisk ministerråd.

Ett år etter skuddene i Oslo, Pride House, Hippokrates, kl. 16, Legenes hus, Christiania Torv 5.

 Mini Pride: K-pop danseshow

På K-pop danseshow møter du Jon Lennart Løbak, lærer på K-pop Korean Wave linja på Hadeland folkehøyskole, som vil fortelle litt om hva K-pop er. Sammen med Joo vil han guide publikum gjennom mange flotte dansebidrag. Her vil dere få se både solo, duo og grupper opptre.

K-pop danseshow, Mini Pride kl. 17, Myntgata 2.

 Lesbisk speedfriending

Kvinnefronten i Oslo inviterer alle lesbiske og bifile kvinner til et hyggelig og sosialt arrangement når vi rigger opp til speedfriending. Ta turen innom mandag kveld under Oslo Pride for å bli kjent med flere damer som digger damer. Dette er et arrangement for lesbiske og bifile kvinner - kom som du er, her er det åpent for alle. Etter speedfriendingen henger vi på SALT utover kvelden med den nye vennegjengen. Arrangementet er gratis og åpent for alle som definerer seg som kvinner og som elsker kvinner. Aldersgrense 18 år. 

Lesbisk speedfriending, kl. 18, Arktiske hovedsscene, Salt, Langkaia 1.

Fullt program: oslopride.no

Powered by Labrador CMS