Musikk

Ny video fra Ruben

Ruben slipper fredag «December (honey honey)», en lettsindig, sommerlig sang om kjærlighetssorg.

Rubens nye prosjekt tar for seg de ulike fasene av en hjertesorg. «December (honey honey)» begynner, ifølge artisten, etter et par øl, man er på vei et sted og begynner å føle seg bedre.
Publisert Sist oppdatert

For en måned siden slapp Ruben «Oh Lord», den første smakebiten fra den skeive popartistens kommende EP.

Nå følger han opp med sommerlige «December (honey honey)» hvor han mimrer tilbake til et tidligere forhold.

– Jeg syns det er spennende å jobbe konseptuelt når jeg skriver låter, ikke nødvendigvis for at det skal være noe folk på utsiden ser og forstår, men mer for at jeg skal kunne vite hvordan fortellingen skal utvikle seg og hvilke temaer jeg skal ta opp, sier Ruben om arbeidet i en pressemelding.

29-åringen Ruben Markussen, som er hans fulle navn, kan skilte med over 430 millioner strømminger så langt i karrieren. Han har også mottatt en Spellemannspris.

«December (honey honey)» har Ruben laget sammen med Morten Gillebo og Brandon Santell Ifølge artisten selv er dette er sang som alle trenger i livene sine, spesielt nå som sommeren har meldt sin ankomst.

Musikkvideoen er regissert av Sondre Røen.

– Ideen for videoen startet egentlig med at jeg la ut et klipp på sosiale medier dagen etter jeg lagde låta i januar, hvor jeg koser meg og lever meg inn i låta. Temaet mitt elsket det lille klippet og foreslo at vi burde lage en musikkvideo hvor jeg bare kunne være meg selv og kose meg med låta.

Ruben samarbeidet også med danser og koreograf Josephine Gracia Slaaen for innspillingen. Videoen er gjort i en takning, der Ruben går nedover en gate hvor han etter hvert for selskap av en mannlig dansepartner.

– Det er det en mest gøyale jeg har laget på lenge – sammen med så mange talentfulle folk, avslutter Ruben pressemelding.

 

Til høsten legger Ruben ut på klubbturné med konserter i Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen – men før den tid kan publikum få oppleve han live på en rekke scener:

08.06: Heimover festival, Åmli

13.07: Portør Pensjonat, Kragerø

15.08: Bakgården, Harstad

23.08: Ypsilon, Drammen

31.08: Askimdagene, Askim

06.09: Grenseløsfestivalen, Hesseng

16.11: Byscenen, Trondheim

23.11: Rockefeller, Oslo

28.11: Fiskepiren, Stavanger

29.11: USF Verftet, Bergen

Powered by Labrador CMS