Vokalist Tora Dahle Aagård.

TORA til Oslo Pride

– Det har vært min drøm i så lang tid å få lov til å spille på Oslo Pride, sier Tora Dahle Aagård.

Publisert Sist oppdatert

Tora Dahle Aagård skal opptre for publikum i Pride Park under Oslo Pride 2021 med bandet TORA.

Bandet har gjort seg bemerket for bluesinspirert pop-rock og slapp debutalbumet «TORA» i 2019. «GIRLS», som kom året etter, ble nominert til Spellemannprisen i kategorien blues.

– Tora er et navn verdt å merke seg på musikkscenen, og hun leverer et sterkt sceneshow hvor man ser tydelig at hun elsker å opptre! Tora er en stor inspirasjon for mange, noe hennes store følgerskare på instagram vitner om. Musikken hennes er ærlig, og ofte inspirert av hendelser i hennes eget liv. Dette skaper en helt unik nærhet med publikum, sier fagsjef for event og booking, Majken Evensen i pressemeldingen.

Aagård selv er tydelig spent på feiringen.

– Jeg har ikke fått opplevd selve festivalen selv, men jeg har vært i byen uka før, og man kjenner jo den følelsen. Følelsen av frihet – liksom – nå er det vår tid til å skinne! Jeg får helt gåsehud bare av å snakke om den, den er så magisk, hele pakken med glede. Det har vært min drøm i så lang tid å få lov til å spille på Oslo Pride, forteller Tora Dahle Aagård.

Bandet TORA består av Aagård (gitar og vokal), Isak Selveit (bass), Guri Tranås (kor), Andreas Dahle Aagård (gitar) og Magnus Galguften (trommer).

Fullstendig program for årets Oslo Pride offentliggjøres 1. juni 2021.

Powered by Labrador CMS