Musikk

Ramón sier: «Henda i været»

Fredag slipper Ramón singelen «henda i været». – Et deilig anthem om at man ser seg ferdig med å grine på konserter. Time to move on, sier Ramón.

Ramón og Daniela Rathana.
Publisert

Fredag slipper Ramón pop-låta «henda i været» sammen med det svenske stjerneskuddet Daniela Rathana.

Nok en gang inviterer han oss inn i sin berg-og-dalbane av tanker og følelser. «henda i været» er fjerde singel ut som lander i hans kommende album «Torres Tivoli», og Ramón selv beskriver låta slik:

– «henda i været» handler om pene jenter som ofte vender tilbake til eksene sine, selv om de vet det er feil. Been there done that! Et deilig anthem om at man ser seg ferdig med å grine på konserter. Time to move on…, sier Ramón i en pressemelding.

Ramón sitt første samarbeid på hans andrealbum ble et naturlig valg: 

– Jeg har vært så heldig å få med meg fantastiske Daniela Rathana. En stor ære å få en av mine favoritt svenske artister til synge på en av låtene mine. Hun er helt rå. 

I likhet med Ramón har Daniela og vært å se på TV-skjermen, i den svenske utgaven av «Hver gang vi møtes», «Så mycket bättre».

Nå står en fullspekket festivalsommer for tur, før høsten da det blir nytt album og ikke minst et utsolgt Oslo Spektrum 26. oktober. 

Powered by Labrador CMS