Serie

Stranger Things-stjerna åpner opp

Noah Schnapp åpner opp om å komme ut som homofil.

Noah Schnapp spiller rollen som Will Byers i den populæreserien Stranger Things.
Publisert Sist oppdatert

Serien Stranger Things er en av de mest populære seriene som har kommet de siste årene, og har en dedikert fanbase.

Gleden var stor da det ble annonsert en sesong fem, den siste i rekken. Men så kom Hollywood-streiken, og serien er enn så lenge satt på vent.

Men vi får likevel nye oppdatering fra Stranger Things-universet. Fansen var rask med å omfavne skuespiller Noah Schnapp, som spilte rollen som Will Byers, da han i 2023 kom ut som homofil.

Nå forteller Schnapp om avgjørelsen, og forklarer hvorfor han tror den seksuelle orienteringen til karakteren Will Byers var essensiell for hvorfor han selv turte å komme ut av skapet.

I en video publisert på TikTok forteller Schnapp at han har vært i skapet i 18 år, og at da han omsider fortalte til familie og venner at han er skeiv, så svarte de at de alltid hadde visst.

«Jeg er vel mer lik Will enn jeg trodde», skriver Schnapp under videoklippet.

«Så fort jeg fullstendig omfavnet at Will er homofil, gikk det bare i rekordfart at jeg aksepterte det for meg selv. Jeg ville vært på et helt annet sted hvis jeg ikke hadde fått spille Will […] Hvis jeg ikke hadde spilt den karakteren hadde jeg antagelig fortsatt vært i skapet», sier Noah Schnapp i et intervju med det amerikanske magasinet Variety

 

 

Powered by Labrador CMS