Oslo Pride i dag

Den store paradedagen

For mange er det nettopp paraden som er selve høydepunktet til Oslo Pride, og i år er den tilbake i sin vante og storslagne form. Se høydepunkter fra Oslo Pride i dag.

Oslo Pride-parade 2017.
Publisert Sist oppdatert

 Oslo Pride-parade

 Paraden er for mange selve høydepunktet på Pride. Oslo Pride avslutter flere dager med debatt, kunst, kultur og fest med en stor Pride Parade gjennom Oslo Sentrum. Paraden starter kl. 13 på Grønland.

 Seksuell takeover på SALT

 Seksuell takeover med Seksuell, dj Lisa & Lisa, Cosmo Kessler, Paulo, Emilie K, Frank Freshness, Vokalisten Er Syk. Et par timer fra 22:00 vil det være muligheter for karaoke med band, når Vokalisten Er Syk presenterer et ekstra skamløst repertoar hvor DU kan ta mikrofonen på scenen. Resten av kvelden styrer Seksuell, Lisa & Lisa og Cosmo Kessler hvert sitt rom.

 Seksuell takeover på SALT, kl. 15, SALT, Langkaia 1.

 Paradeshow i Pride Park

 Det blir et forrykende show ledet av Pamela The Pam og Puffie Mantrap, og på scenen står også Akuvi, Ferdinand og Infinity.

 Paradeshow i Pride Park, kl. 15.45, Pride Park, Hovedscenen, Kontraskjæret.

 Ulrikke Brandstorp i Pride Park

Ulrikke Brandstorp har gjennom de siste årene etablert seg som en av Norges største stemmer og mest profilerte artister. I 2018 kom hun på andreplass i Stjernekamp på NRK, mens hun i 2020 vant Melodi Grand Prix med balladen «Attention». Vinnerlåta fra MGP har nå mer enn 12 millioner avspillinger på Spotify, og remixen av samme låt har 4.5 millioner avspillinger. På tampen av 2020 sjarmerte hun hele Norge i Maskorama utkledd som Trollet, før hun imponerte som Kompanirekrutt 44 i Kompani Lauritzen. I 2021 og 2022 har Ulrikke vært å se i hovedrollen som Sophie i «Mamma Mia!» på Folketeateret.

Ulrikke Brandstorp i Pride Park, kl. 20.30, Hovedscenen, Kontraskjæret.

 SO reunion på Jaeger

 Ja det er sant. Den legendarske lesbepuben SO er tilbake. Det kommer til å bli en skikkelig walk down memory lane sammen med masse gamle kjente og nye ansikter. Fride og Vichy skal ta dere tilbake til SO. Tidenes beste klubb for jenter som liker jenter. Bak spakene finner du Vichy, Fride og Martine.

 SO reunion på Jaeger, kl. 21, Grensen 9.

 Fuck the rest på SLM

Oslo Prides siste kveld, og som de sier, «Make it a night to remember». Dette er siste mulighet for å nyte sommernatta med hundrevis av heite menn. Ta på deg harnessen og finn deg et ledig gloryhole. Kveldens dj vil sørge god stemning og rytmer utover de sene nattetimer. Aldersgrense 20 år, kr. 250 kr/180 kr for medlemmer.

Fuck the rest på SLM, kl. 21, SLM Oslo, Nedre Slottsgate 2E.

 Skeiv Natt på The Hub

Fifi Von Tassel, en internasjonalt prisvinnende burlesque-artist som har gjort seg bemerket både i Norge og internasjonalt, er en av artistene du kan oppleve på den offisielle avslutningsfesten for Oslo Pride. Dørene åpner kl. 20, og du kan blant annet utforske Rainbow Street, Oslo Prides egen lille gate full av underholdning. Her kan du oppleve en lounge, Silent Disco Club, helseveiledning fra Helseutvalget, utsalg fra DuoShop og mye mer.

Skeiv Natt på The Hub, kl. 21, Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate 3.

Fullt program og info: oslopride.no

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS