Serie

I siste sesong av «Sex Education» har Otis og de andre karakterene begynt på en ny skole etter at Moordale Secondary stengte dørene i sesong 3.

SLUTT FOR NOE AV DET SKEIVESTE

Publisert

Den britiske Netflix-serien «Sex Education» er tilbake med enda mer av tenåringer, sex, drama og komedie. Serieskaper og regissør Laurie Nunn har fått velfortjent ros for å lage underholdende og troverdige skeive karakterer, og en av de skeiveste seriene noensinne. 

Handlingen foregår rundt en fiktiv videregående skole i England. Fra 2019 har seerne fulgt elever, lærere og foreldre og deres håndteringer av ulike dilemmaer. Men Moordale Secondary stengte dørene på slutten av sesong 3, så i nummer 4 får vi se Otis Milburn (Asa Butterfield) introduserer seg selv og resten av Moordale-gjengen, for sine nye klassekamerater ved Cavendish Sixth Form College.

Selv om mange karakterer er skrevet ut, får vi gjensyn med disse: Gillian Anderson som Otis' sexterapeutmor, Jean, Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Aimee-Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Dua Saleh (Cal), Mimi Keene (Ruby), Chinenye Ezeudu (Viv) og George Robinson (Isaac).

I de første sesongene var Adam en bølle som slet med bifile følelser og oppdaget han at han var ganske så venneløs. I sesong 3-finalen bryter Eric og Adam opp fordi Eric sliter med å være i et forhold med noen som ikke er komfortabel med hvem de er. Deretter reiste Eric til familien i Nigeria for å delta i et bryllup. Han er for lengst åpen om sin seksualitet til foreldrene hjemme i England, men mora er bekymret for hvordan ting vil gå i Nigeria. Hun ber han tone ned sine flagrende og fargerike gevanter. Eric finner imidlertid en likesinnet på et hemmelig skeivt utested i hovedstaden Lagos. Den nigerianske lhbt-aktivisten Bisi Alimi har berømmet serien for hvor virkelighetsnær skildring er av både morens bekymringer og Erics reise til Nigeria. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS