Pride Art

Adrian Angelico opptrer på Queer Art Gala

Det blir opera, pop, jazz og burlesque når Pride Art inviterer til Queer Art Gala i Kulturkirken Jakob til inntekt for et skeivt kunst- og kultursenter.

Adrian Angelico.
Publisert Sist oppdatert

Wunderkammer åpnet forrige helg, og er en utstilling i regi av Pride Art. Fredag 14. oktober inviterer Pride Art til Queer Art Gala Fundraiser i Kulturkirken Jakob i Oslo. Kvelden markerer innspurten av den store kunstauksjonen som skal sikre et skeivt kunst- og kultursenter.

Stiftelsen Skeivt kunst- og kultursenter ble opprettet i 2021 som et 2-årig forprosjekt finansiert av Kulturrådet og Kulturetaten i Oslo kommune. I 2022 har Pride Art på oppdrag fra stiftelsen drevet 11 piloter for senteret på de store kunst- og kulturinstitusjonene i Norge. Målet er nå å samle inn støtte til ansettelse av daglig leder, som skal få på plass de siste detaljene for at lokaler anskaffes og driftsmidler kommer på plass.

Konferansier er Adam Schjølberg, som skal geleide publikum gjennom en festaften, og sørge for penger i kassa til Skeivt kunst- og kultursenter. På scenen står kjente artister som Adrian Angelico, Øyvind Rauseth og Anders Rogg med Yngvar Myrvold, Joachim Wold og Sven Fuglestad. Scenen deler de med artister som Stefan Zlatanovic, Sara Andersson, Matthias Anger og Gottfred's Forest Fantasy.

Queer Art Gala Fundraiser, Kulturkirken Jakob, fredag 14. oktober kl. 17.30.

Info: Queer Art Gala Fundraiser på Facebook

Powered by Labrador CMS