Sex

Ja, vi kommer!

Nå kommer en ny bølge med sexleketøy og hjelpemidler som er nøye designet for å tilfredsstille kåte mennesker – enten de er av samme kjønn, i samme rom – eller ikke.

Publisert Sist oppdatert

En kald formiddag går Blikks utsendte inn dørene til fjonge The Thief på Tjuvholmen i Oslo. Innenfor venter behagelig musikk, samtidskunst hvor enn du snur deg og verten som sitter ved et skrivebord i foajeen, titter opp og smiler skjelmsk.

«Du skal opp til Tyveholmen i andre etasje», sier han vennlig.

Der oppe venter godt over 25 influensere, et kobbel av unge kvinner med blogger, Instagram-profiler og Facebook-sider, klare for lunsj og litt «sextra», som det het i invitasjonen. Stemningen er løssluppen og det skal snart bli både fnising og forventningsfull latter i lokalet.

Sexleketøysprodusentene We-Vibe og Womanizer har i samarbeid med Kondomeriet invitert til lunsj for å presentere produktnyheter. Ifølge Kondomeriets sextracker-undersøkelse som kom i mars i år, har det vært en svak positiv trend i nordmenns holdninger til sexleketøy siden 2013. Den gangen svarte 77 prosent av respondentene at de syntes det var greit å bruke sexleketøy. I år svarte 81 prosent ja på samme spørsmål.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS