Anders Røynebergs Instagram-profil har ført til interesse, ikke bare fra Blikk, men også fra internasjonal presse. – Jeg har blitt intervjuet av både franske og amerikanske magasiner etter at jeg startet opp Arctic gardener.

Den grønne sexologen

Sexolog og terapeut Anders Røyneberg inspirerer og imponerer sine 28 000 følgere på Instagram-profilen Arctic gardener. Men husfred holder han seg unna.

Publisert Sist oppdatert

August 2014: Anders Røyneberg lager seg profil på det sosiale nettverket Instagram. Han laster opp et bilde av seg selv på jobb som sykepleier. Bildet får 269 likerklikk. Februar 2017: Røyneberg begynner å legge ut bilder fra leiligheten sin på Bislett i Oslo, og det er planter overalt. Bildene merker han med emneknagger som #plantsmakepeoplehappy og #botanicalpickmeup. Bildene går fra 343 likerklikk til over 800 i løpet av noen få måneder. Profilen Arctic gardener er i full sving.

August 2017: Det tikker inn stadig flere likerklikk, og enkelte bilder får fra 3 til 5 000 likerklikk. Nå har Anders Røyneberg fått over 25 000 følgere på Instagram-profilen sin.

Røyneberg med de grønne fingrene som inspirerer med grønne bilder, grønt velvære og omgivelser stappfulle av grønne planter, er bare deltidsgartner. De betalte arbeidstimene bruker han som spesialist i sexologisk rådgivning og kognitiv terapeut på Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi.

GRATIS EGENTERAPI

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS