Musikk

Nene Cherry med skeivt stjernelag

Den svenske superstjerna gir ut album med nye versjoner av kjente låter og har med seg artister som ANOHNI, Sia og Honey Dijon.

Neneh Cherry.
Publisert

Albumet «Versions» vil bestå av nye versjoner av låter hentet fra Cherrys rikholdige katalog. Hun har allerede gitt ut gjennombruddslåta «Buffalo Stance» (1988) i ny drakt i sammen med Robyn og Mapei.

Snart kommer det en rekke låter hvor kjente skeive artister som ANOHNI og Honey Dijon også bidrar. Sia har allerede vært i studio med Neneh Cherry og spilt inn en ny versjon av låta «Manchild», som opprinnelig ble sluppet i 1989.

I en pressemelding skryter Sia av Neneh Cherry.

«Neneh var favorittartisten min den gang hun braste inn på musikkscenen. Jeg sparte lommepengene mine så jeg kunne kjøpe røde Fila-sko og drømte om at vi en dag skulle møtes. Når jeg sleit med psykiske problemer i 20 årene, endte jeg opp i huset til Neneh og ble tatt vare på som om jeg var barnet deres. Jeg ringte Nenehs ektemann en gang jeg forsøkte å ta mitt eget liv. Han har vært en mentor for meg og en utrolig musikkprodusent. Neneh og ektemannen har gitt meg all den kjærligheten jeg bare har kunnet drømme om.»

Powered by Labrador CMS