Musikk

Girl in red avlyser

«Det knuser hjertet mitt å tenke på alle mine russiske fans som nå lider under konsekvensene av Putins regime.»

girl in red.
Publisert Sist oppdatert

Flere norske artister avlyser planlagte konserter i nabolandet Russland i solidaritet med Ukraina. Marie Ulven Ringheim, kjent som girl in red, skulle etter planen spille to utsolgte konserter i Russland senere i år, en i Moskva og en i St. Petersburg. Tirsdag kveld beklaget girl in red til sine russiske fans på sin egen Instagram-konto og delte nyheten om avlysningene

«Jeg er utrolig lei meg for å måtte avlyse mine konserter i Russland i år. Det knuser hjertet mitt å tenke på alle mine russiske fans som nå lider under konsekvensene av Putins regime, og alle som akkurat nå kjemper for sitt liv i Ukraina», skriver Girl In Red og avslutter med det ukrainske flagget og et «love u».

Aurora, som for tiden er på turné med Metteson i Storbritannia, avlyser også konserter.

Aurora skulle etter planen holde konsert i Kyiv i Ukraina 6. juli. Den er nå avlyst, ifølge managementet.

Konserten var en del av verdensturneen artisten starter på i slutten av mars. – Det ligger vel i kortene at den er avlyst. Bookingagenten vår har allerede sagt at de jobbene ryker, sier manager Geir Luedy til Bergens Tidende.

Aurora avlyser også en uannonsert konsert hun skulle holde i Russland i sommer. – Den blir også avlyst på grunn av krigen. Dette er bare trist, sier Luedy til avisa.

Powered by Labrador CMS