Krangler skeive par annerledes enn heteropar?

– En graviditet er jo for oss ikke noe som plutselig skjedde. Det har vært en lang prosess. Vi har derfor hatt mye tid på å forberede oss på at vi kommer i bakgrunnen og at det er rollen som foreldre som nå er i forgrunnen, forteller Tine.

Linn: Alt må ikke sies høyt heller. Tina: Det er alltid bra å si ifra om noe butter

De strevde lenge før de fikk barn sammen. – Når du begynner å klundre med å få unger, da begynner det å bli vanskelig å være partnere også, sier Tina som gjerne vil snakke om alt. Men Linn synes av og til det blir vel mye prat om og for lite stillhet.

Publisert Sist oppdatert

Aldersforskjellen på seks år hadde gjort at selv om de begge vokste opp i Sør-Odal, så var de ikke omgangsvenner. En bygdefest i 2012 og en biltur med Linns søster som var Tinas venninne, skulle endre på det. Tina som studerte på Vestlandet, flyttet tilbake til Østlandet. I dag bor de på et småbruk i hjembygda, med sine to små barn, og Linns 16 år gamle datter Andrea.

Forhandlingene i forkant av de bestemte seg for å flyttes sammen, handlet mest om å ivareta Andrea som den gangen var åtte år.

– Jeg tror det alltid er sånn at barn tenker mye på det når mor får ny partner. Og særlig når det er en av samme kjønn. Men det gikk helt greit. Da Linn sa at vi var kjærester over ei brødskive med leverpostei, fikk jeg verdens største klem, forteller Tina.

– Sånn har det egentlig fortsatt. Dere er verdens beste venner, sier Linn.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS