Scene

Parodi Grand Prix for siste gang

Eli Kari Gjengedal skal lede den siste finalen i Norges største Eurovision-spin off, Parodi Grand Prix som går av stabelen i Bergen lørdag 1. juni.

Publisert

– Jeg har vært med i forskjellige roller opp gjennom årene, og det vil nå være en ære å få lede publikum gjennom showet som programleder i det aller siste showet, sier Gjengedal i en pressemelding.

I januar 2005 stod hun for «pauseunderholdningen» i den aller første kvalikrunden av Parodi Grand Prix (PGP) i Bergen. Da lærte hun bort sine cocktailkunster til et engasjert publikum. Senere har hun flere ganger gjestet Parodi Grand Prix som jurymedlem.

– Dette har vært utrolig morsomt hvert eneste år. Det er mange kreative påfunn og ville ideer som blir satt ut i live på Parodi Grand Prix-scenen. For de som ennå ikke har vært på en Parodi Grand Prix-finale, anbefaler jeg å sikre seg plass med en gang – dette er siste gang det arrangeres og altså siste mulighet til å få det med seg, sier Gjengedal.

Gjengedal skal lede showet sammen med mangeårig PGP-programleder Thomas Anthun Nielsen. Han har tidligere delt PGP-scenen som konferansier med blant andre Mia Gundersen og Helene Skogheim, etter at han PGP-debuterte som deltaker sammen med Lykke Kristine Moen.

Showet går av stabelen på Ole Bull Scene i Bergen lørdag 1. juni kl. 21. Billetter finnes på Ticketmaster.

 

 

Powered by Labrador CMS