Big Daddy Karsten. Foto: Are Næsset.

Big Daddy Karsten vil høvle over hiphop-gutta

Big Daddy Karsten fantaserer om nærkontakt med rappere som Joddski og Cezinando på låta «Ken Dreams». Se musikkvideoen her.

Publisert Sist oppdatert

Big Daddy Karsten fantaserer om nærkontakt med rappere som Joddski og Cezinando på låta «Ken Dreams». Se musikkvideoen her.

Rapperen Big Daddy Karsten følger i fotsporene til Nicki Minaj når han lager sin egen eksplisitte versjon av Minaj sin «Barbie Dreams», som igjen er en remiksparodi på «Just Playing (Dreams)» av The Notorious B.I.G.

– «Ken Dreams» er en flipp på Nicki Minaj sin «Barbie Dreams» der hun spøkefullt rapper om å ligge med amerikanske rappere, sier Big Daddy Karsten til Blikk.

Big Daddy Karsten sparer ikke på kruttet i sin versjon.

– Jeg har laga en versjon om å ligge med norske rappere, men siden jeg er en «Ken», ikke «Barbie», måtte det bli «Ken Dreams».

Big Daddy Karsten kom som kjent ut av det berømmelige skapet i november 2016 og det skjedde tidsriktig nok i en Facebook-oppdatering der han fortalte han at han hadde handlet nye klær. En venn spurte straks om han hadde hatt med seg «en søt jente på handleturen».

«Ingen chicks på meg […] I’m about dem boys», svarte han – og så var det gjort. Skapdøra sto plutselig på vid gap.

Åpenheten førte med seg en produktiv periode. Han slapp albumet «Katta Ute Av Sekken» i februar 2018. Han ga ut singelen «Skamløs» med Tuva Syvertsen i juni i fjor og han har spilt på en rekke pridefestivaler rundt i landet. Han var også nominert til prisen «Årets lhbt-person» på fjorårets GayGalla.

Big Daddy Karsten kaster seg over rap-kollegaer i «Ken Dreams» og fantaserer drøyt og høyt om hva han vil gjøre med dem. Men det er gjort med humor.

– Det er viktig å legge til at hvis jeg visste at noen av disse gutta faktisk var i skapet, hadde jeg ikke nevnt dem i låta, sier Big Daddy Karsten til Blikk.

– Jeg veit selv hvor fryktinngytende det kan være å bli outa.

Se Big Daddy Karstens «Ken Dreams» her:

Powered by Labrador CMS