Big Freedia og Lady Gaga gir oss «Judas» i ny drakt.

Lady Gaga slår seg sammen med skeive artister på «Born This Way The Tenth Anniversary»

Jubileumsplata slippes 18. juni og byr på lhbt+artisters nytolkninger av originallåtene.

Publisert

På Twitter skriver Lady Gaga at hun i forbindelse med 10-årsjubileet til «Born This Way» slipper en spesialutgave av den originale plata.

Jubileumsalbumet «Born This Way The Tenth Anniversary» vil inneholde de 14 originale sporene, i tillegg til nytolkninger av utvalgte låter. Til nytolkningene har Gaga fått med seg et knippe lhbt+artister og allierte. Slippdato er 18. juni.

Første smakebit

Den første singelen, en cover av «Judas» sammen med rapper og bounce-artiste Big Freedia, er allerede ute.

Big Freedia identifiserer seg som homofil mann, og bruker pronomenene hun/henne. Hun kalles gjerne «dronningen av bounce», en musikksjanger som oppsto i svette og mørke klubber i New Orleans på 1990-tallet. Den kjennetegnes av publikumsdeltakelse, hyperseksualiserte og kontroversielle tekster, basstunge beats og gode doser rumperisting.

«For meg er «Judas» en kjærlighetssang om å bedras. Jeg har definitivt hatt opplevelser med dette. Hvem kan ikke relatere seg til det?» sier rapperen og bounce-dronninga i en pressemelding.

Navnet på de andre samarbeidspartnerne i jubileumsalbumet er ikke offentliggjort ennå, men Gaga røper at «Marry the Night», «You and I» og «The Edge of Glory» vil være blant de seks coverlåtene på plata.

Powered by Labrador CMS