Cara Delevingne

Stuepike med vinger

«Carnival Row» er en fantasy, der magiske vesener som feer, fauner og kentaurer er drevet på flukt etter krig med menneskene.

Publisert Sist oppdatert

SUPERMODELLEN CARA DELEVINGNE (27) har i de siste årene jobbet seg stødig framover i film- og tv-bransjen. Nå har hen den ene hovedrollen i fantasy-serien «Carnival Row», sammen med Orlando Bloom.

«Carnival Row» er en fantasy, der magiske vesener som feer, fauner og kentaurer er drevet på flukt etter krig med menneskene. Nå lever mange av dem som flyktninger i fattigkvarteret Carnival Row, hvor menneskene kan behandle dem som de vil. En av dem er feen Vignette (Delevingne) som holder vingene sine skjult under klærne, og jobber som stuepike for en rik kvinne. Under krigen hadde hun en kort romanse med menneskesoldaten Rycroft, spilt av Orlando Bloom. Han jobber nå som politimann, og blir sendt til Carnival Row for å etter et svært brutalt mord. Når de to forhenværende elskerne treffes igjen, skaper de en skjør allianse for å finne ut hvem som står bak mordet.

«Karakterene i serien er så komplekse og godt laget, de er fantastiske, enten de er mennesker eller vesener. De er ekte og menneskelige. Derfor tror jeg at selv om dette er en fantasy, så vil folk virkelig kjenne seg igjen i karakterene og historiene», sa Delevingne i et intervju med filmnettstedet imdb.com.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS