Bjørn Olav Edvardsen savner at mennesker ser opp fra mobiltelefonen sin og ser hverandre inn i øynene.

Sommerflørt på dansegulvet

I 2013 var han den offisielle Pride-artisten i Norge. I juni slapp Bjørn Olav Edvardsen låta «Gimme X4» med en regnbuefarget logo.

Publisert

«Gimme X4» handler om den gode følelsen du får når du ser noen du liker, noen du er forelsket i, eller noen du elsker.

– Låta handler om å betrakte noen, falle for noen på avstand. Jeg kjenner at jeg savner at mennesker ser på hverandre, ser opp fra mobiltelefonen sin og faktisk ser noen andre i øynene. Kanskje flørte litt, sende et blikk, et smil? Mulig jeg er gammeldags, men jeg synes det er romantisk, sier Bjørn Olav Edvardsen (37), som har produsert låta sammen med Thomas Wang, som også har produsert «Gravity», «Avalanche» og «Dandelion» for Edvardsen.

– Bjørn Olav er en dyktig artist og låtskriver, og en fryd å jobbe med. «Gimme X4» jammet vi frem i studio med mål om å lage en gøyal, dansbar og flørtete låt, inspirert av Robyn og Justin Timberlake, forteller Wang.

Edvardsen ble kjent etter sesong 3 av tv-konkurransen «Idol» i 2005, hvor han endte opp som en av finalistene. Edvardsen feirer dermed 15-årsjubileum som idolfinalist, og også ti år som direktør for sitt eget plateselskap, Nice Noise Music. Dette feire han med ny låt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS