TV

Fan-favoritt i Bridgerton er skeiv

Men det er fortsatt uklart om karakteren som har vært antatt hetero i to og en halv sesong er bi- eller homo.

Fansen har lenge ventet på at en av karakaterene i Bridgerton skulle være skeiv. Her Benedict Bridgerton som spilles av Luke Thompson.

Røpealarm:

I andre del av tv-serien Bridgertons tredje sesong har serieskaperne etterkommet mange fans ønske om en tydelig skeiv karakter på skjermen.

Mot slutten av sesongen oppstår det tydelig seksuell spenning mellom Benedict Bridgerton, spilt av Luke Thompson og nykomlingen Paul Suarez (Lucas Aurelio). Etter hvert et trekantforhold med Lady Arnold.

Men seerne skal, ifølge Pink News, ikke være i tvil om at dette er Benedicts skeive oppvåkning.

Serieskaper Shonda Rhimes hintet også til hendelsen i et notat fra Netflix: «Denne sesongen vil du se ham utforske sider av seg selv han ikke visste han hadde. Og han vil ta for seg av kjødets lyster.»

Benedict Bridgertons skeive reise er også en slags utløsning etter lang tids rykter om at det skal komme noe skeivt i det populære periodedramaet. Selv forfatteren bak bøkene serien bygger på har ønsket seg at serien blir skeivere enn originalmaterialet.

Mye tyder på at det også er Benedicts kjærlighetsliv som blir hovedtema for neste sesong.

Fansens spekulerer nå i om det vil komme flere skeive karakterer.

Hele sesong tre av Bridgerton er nå tilgjengelig på Netflix. Sesong fire er under arbeid og vil ventelig slippes i 2026.

 

Powered by Labrador CMS