Spill

Dragekamper og skeive romanser i «Dragons Dogma 2»

I rollespillet kan du spille så skeivt du vil. 

Publisert

I rollespillet «Dragon’s Dogma 2» (2024) kan ingen av karakterene utelukkes som din nye romantiske partner. Gir du det spillet kaller «pawns», altså medhjelpere, eller andre ikke-spillbare karakterer (NPC), det de ber om, kan du få dem på døra et øyeblikk senere, rødmende og utstyrt med blomster og gaver. På organisk vis kan det oppstå søte romanser med dem, opp til flere av gangen – og uavhengig av om de er menn eller kvinner. Alt mens du kjemper for livet mot drager og monstre i en geopolitisk konflikt mellom to middelalder-kongeriker. 

Spillskaperen av «Dragon’s Dogma 2» er japanske Hideaki Itsuno, gitt ut av spillgiganten Capcom. Selskapet er blant annet kjent for spillserier som «Monster Hunter» og «Resident Evil», mens Itsuno har stått bak «Devil May Cry», med nummer fem fra 2020 som siste i rekken.

Flere anmeldere har kalt spillet en av de morsomste og sprøeste opplevelsene de har hatt på lenge. Itsuna har selv sagt: 

«Vi har jobbet ut ifra ideen om at spilleren alltid får minst to muligheter. Ikke på en måte der den ene muligheten er feil og den andre riktig, men for å gi spilleren anledning til å gå den veien de selv måtte ønske. I tillegg er det ofte en tredje vei å gå, en mulighet som kommer brått på spilleren, og med en overraskelse av en mulighet man ikke hadde forestilt seg.»

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS