TV

Kjendiskokken skal danse

Kjendiskokken Christer Rødseth er en av overraskelsene på årets liste over dansere til TV 2s storsatsing «Skal vi danse».

Christer Rødseth fra Finstadbru skal delta i årets sesong i «Skal vi danse». Med seg som dansepartner har han fått den svenske proffdanseren Ida Amy Sund.
Publisert

«Det er vanskelig å se for seg hvordan sesongen vil bli. Jeg er vant til lange dager fra kokkeyrket, men det er ikke mye som er overførbart. Det er en annen struktur her», sa Rødseth på pressekonferansen til TV 2 i dag.

På spørsmål om hvorfor han takket ja til invitasjonen kom svaret kjapt.

«Det gøy å lære noe man ikke kan fra tidligere. Det er fullstendig galskap at jeg gjør det. Paljetter på parkett blir nytt for meg.»

Med seg som dansepartner får han den svenske proffdanseren Ida Amy Sund.

«Det er fint å danse med en kokk. Han har lært meg mye om mat allerede og jeg har fått en kokebok», sier Sund.

 I tillegg til Rødseth dukker en annen skeiving opp i den nye sesongen, Harlem Alexander.

Harlem Alexander ble glad da han fikk vite at han skal danse med Helene Spilling denne høsten.

 Det norske folk ble kjent med frisøren da han fant kjærligheten i «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2019. Siden da har vi sett Harlem Alexander på diverse røde løpere med Jan Thomas. Nå skal han skinne på parketten uten sin kjære ved sin side.

 «Jeg har danset noe som heter freestyle discojazz. Det gjorde jeg fra jeg var elleve år, og sluttet i 2005 eller 2006. For da skadet jeg kneet mitt. Så det var en brå slutt på det, egentlig. Og jeg har ikke danset noe etter det. Det er 20 år og 20 kilo siden. Så jeg har danseerfaring, men mest solodans», sier han til TV 2.

 I tillegg til Christer Rødseth og Harlem Alexander deltar artist Ulrikke Brandstorp, skuespiller og programleder Selma Ibrahim, skuespiller Aslak Maurstad, politiker Hadia Tajik, tidligere bryter Stig André Berge, tidligere bryter og trener Fritz Aanes, artist Myra Tucker, tv-personlighet Trude Vasstrand, artist Alexandra Joner og tidligere svømmer Lavrans Solli.

Skal vi danse har premiere lørdag 26. august på TV 2.

 

Powered by Labrador CMS