Musikk

COBRAH omtaler sin egen musikk som «gay workout music».

Fittehyllest fra COBRAH

Publisert Sist oppdatert

Svenske Clara Blom Christensen er i ferd med å gjøre det stort under artistnavnet COBRAH og en eklektisk musikkmiks som henter inspirasjon fra både Ballroom-kulturen og BDSM-scenen.

COBRAH slapp debut ep-en «Icon» i 2019 som en hyllest til seksuelle gleder og kinky aktiviteter i mørke kroker. Responsen var så bra at hun sa opp jobben og dedikerte all sin tid til musikken.

Nå er hun aktuell med ep-en «COBRAH», som nok en gang feirer lyster og nytelse. Selv beskriver hun musikken som «wonky pop» og som «gay workout music». I et intervju med NME forteller artisten at hun nå slipper musikk på sitt eget plateselskap GAGBALL og at selvtilliten er på topp. Og det høres. Spesielt på «Gooey Fluid Girls».

«Til å begynne med var låta en feiring av jenter. Nå har jeg skiftet mening. Jeg mener bestemt at musikken jeg lager, er «gay workout music». Låta er våt og moro. Jeg ser for meg en haug jenter i tights som løfter vekter og gjør squats. Målet mitt er at Spotify tar kontakt og lar meg sette sammen en offisiell «gay workout playlist». Det er et større mål enn å vinne en Grammy», sier COBRAH.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS