Står fram med hiv-status

«Det høres kanskje rart ut, men jeg har heller hiv enn diabetes», sier Karlsson som kjenner at han har det bedre i dag enn for tre år siden.

Publisert Sist oppdatert

FOR TRE ÅR siden fikk «Skal vi danse»-Tobias hiv. Han har holdt det hemmelig frem til nå. Svenske Tobias Karlsson (42) ble kjent i Norge som dansepartneren til Triana Iglesias og Cecilie Skog i «Skal vi danse» i sesong 2009- og 10.

Våren 2016 kjente han at det var noe galt med kroppen, forteller danseren til den svenske lhbt-nettsiden QX. Han testet seg for hiv og verden raste sammen da prøven ga positivt resultat. Til QX forteller han at han satte seg ned og skrev et brev til seg selv om hvor lykkelig han burde være for å leve det livet han har. Han har en fantastisk familie, fine venner og han kunne leve av hobbyen sin: «Det er dags å velge her og nå, gi opp eller gå videre». Til QX sier han at han føler seg sterk og frisk, og har det sykt bra. «Det høres kanskje rart ut, men jeg har heller hiv enn diabetes», sier Karlsson som kjenner at han har det bedre i dag enn for tre år siden.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS