Over en periode på 18 år skrev han 6.000 sider i fengselet. Selv- biografien på over 400 sider, «History of a Drowning Boy», ble utgitt i januar i år, tre år etter hans død. Dennis Nilsen var det meste av livet ekstremt ensom, og det kommer tydelig fram i boka.

Den ensomme morderen

Norskbritiske Dennis Nilsen har «fra graven» tilstått nye mord i selvbiografien som nå er utgitt tre år etter hans død. Den homofile seriemorderen tok livet av 18 homser i London i årene 1978-1983.

Publisert Sist oppdatert

Flere av ofrene har aldri blitt identifisert fordi ingen har meldt dem savnet. De var hjemløse, ensomme og fattige homofile i storbyen London. Dette var i begynnelsen av Thatcher-tida med rekordstor arbeidsledighet og sosial uro.

Dennis «Des» Nilsen plukket opp de fleste av mennene på homopuber. De ble med han hjem frivillig, lokket av alkohol og tak over hodet. De fleste kvalte han i senga før han badet dem for å gjøre dem «rene og pene». Deretter sov han sammen med dem for å føle nærhet. Da likene begynte å lukte, gjemte han dem under gulvplankene. Da de begynte å råtne, parterte han dem, kokte kjøttet av knoklene og spylte det ned i do, og gravde kroppsdeler ned i hagen.

I februar 1983 var beboerne i Muswell Hill nord i London, plaget av tette avløpsrør. De tilkalte en rørlegger som fant en stor blokkering som så ut til å være menneskekjøtt og beinrester. Da politiet kom, tilsto Nilsen alt øyeblikkelig.

«Snakker vi om en kropp eller to?», spurte etterforskeren. Nilsen svarte «Femten eller seksten, siden 1978. Jeg skal fortelle dere alt».

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS