Urix

The L Word i Det hvite hus

I anledning Lesbian Visibility Week inviterte stabssjef i Det hvite hus, Karine Jean-Pierre, skuespillere og produsenten fra tv-serien The L Word til Det hvite hus.

Publisert

Ilene Chaiken, Jennifer Beals, Katherine Moennig og Leisha Hailey fra den populære serien var invitert til Det hvite hus forrige uke i anledning Lesbian Visibilty Week. De ble hyllet for The L Words grensesprengende effekt. Stabssjef Karine Jean-Pierre erklærte at serien hadde stor påvirkning på henne som ung.

«Som ung, queer og melaninrik, følte jeg meg ensom og ofte usynlig», sa Jean-Pierre.

«The L Words påvirkning på miljøet vårt er neste uforståelig. Serien har betydd mye, spesielt for skeive kvinner.»

Ilene Chaiken, som produserte The L Word, takket president Joe Biden, for at Det hvite hus ansatte en åpent lesbisk stabssjef.

«Det ga håp, både for unge og eldre, på samme måte som The L Word ga håp. Serien ble sett på tv-skjermen i stuer over hele verden», sa Chaiken.

The L Word-produsenten og skuespillerne benyttet anledningen til å kritisere delstatslovene som nå forbyr lhbt-litteratur, drag shows, og som gjør det vanskelig for unge skeive og transpersoner.

«Synlighet handler ikke bare om å bli sett. Det handler også om å se. Så vårt budskap til bibliotekarer i Texas som sloss for å beholde litteratur med lhbt-innhold i hyllene er at vi ser dere. Til lhbtq-personer som står opp for sitt eget miljø, vi ser dere. Til lhbtq-miljøet i Missouri, som risikerer å miste retten til kjønnsbekreftende behandling, vi ser dere», sa Leisha Hailey, som spiller rollen som Alice Pieszecki i The L Word.

Powered by Labrador CMS