Condragulations! RuPaul er den mestvinnende melaninrike personen i Emmy-historien

Publisert Sist oppdatert

I går gikk Emmy-prisutdelingen av stabelen for 73. gang. Der tok RuPaul sin 11. Emmy-statuett, og ble dermed den mest prisvinnende melaninrike personen i prisutdelingens historie.

Drag-dronninga stakk av med prisen for beste konkurranse-program for fjerde år på rad. Med seg til utdelingen hadde han meddommer Michelle Visage og deltakere Symone og Gottmik fra sesong 13.

Godhet og feite rumper

– Takk til alle våre nydelige barn, fra hele verden, som har deltatt i programmet. De er så storsinnede som forteller historier om mot og hvordan man navigerer denne vanskelige verden som kalles livet. Denne går til dere, sa prisvinneren fra scenen.

– Til alle barna der ute som ser på: Du har en stamme som venter på deg. Vi venter på deg, baby. Kom hjem til Mama Ru.

«RuPaul’s Drag Race» slo ut store konkurrenter som «The Amazing Race», «The Voice», og «Top Chef». Dette er fjerde år på rad programmet vinner i kategorien beste konkurranse-program.

I forrige uke vant RuPaul også prisen for beste vert i et talkshow- eller konkurranse-program. Under takketalen delte han noen av sine erfaringer i tv-bransen gjennom 40 år. Karrieren hans begynte med et lite lokalt tv-program i Atlanta kalt «The American Music Show».

– Jeg vil takke dem, og alle i denne industrien, som har vært snille med meg. Den godheten er det jeg verdsetter mest i dag. Faktisk er godhet på toppen av min liste over menneskelige dyder. Etter det kommer en stor, feit rumpe, sa RuPaul til latter fra salen.

Michelle Visage (t.v), RuPaul, Gottmik og Symone på den røde løperen.

Dronningenes aften

Det er også en annen dronning som har grunn til å være fornøyd med gårsdagens fangst. «The Crown» var en stor forhåndsfavoritt og fikk som forventet prisen for beste dramaserie.

I tillegg vant serien prisene for beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie (Olivia Colman som Dronning Elisabeth II), beste mannlige hovedrolle i en dramaserie (Josh O’Connor som Prins Charles) og beste kvinnelige og mannlige birolle (Gillian Anderson som Margareth Thatcher og Tobias Menzies som Prins Philip). Serien mottok også prisene for beste manus og beste regi.

Powered by Labrador CMS