Legs 11 og venner (f.v. Vegard Bye i Lisa & Lisa, Susanne Hjelmeset, også kjent som Susamedusa, Torstein Dyrnes, Nora Dahlberg, også kjent som Mobyvay, Sigmund Holtskog, Hans Petter Rode i Lisa & Lisa. Foran f.v. Nils Tveten og Audun Severin Eftevåg.)

Fra undergrunnen til Pride Park

Legs 11 og drag DJ-duoen Lisa & Lisa entrer Bamsescenen lørdag 26. juni.

Publisert

Legs 11 er både navnet på en lap dance-klubb i Birmingham, en britisk 2008-film om politisk korrekthet, og en nettside der du kan spille bort pengene dine på bingo. I Norge derimot er Legs 11 smektende popmusikk.

Legs 11 har vært en del av den musikalske undergrunnen i Oslo i over 15 år – nå er de klare for Bamsescenen i Pride Park.

Gruppa har lenge samarbeidet med drag DJ-duoen Lisa & Lisa, som de møtte de opptrådde i en kolonihagefestival på Sagene. Lisa & Lisa beskrives best som en hedonistisk DJ-duo, unnfanget på en eller annen luguber bar. De er stilikoner med forkjærlighet for elektronisk dansemusikk.

De musikalske søskensjelene Legs 11 og Lisa & Lisa har samarbeidet gjennom en serie konserter, utgivelsen av en coverversjon av Bertine Zetlitz-låta «Girl Like You», og mye mer.

Legs 11 består av Torstein Dyrnes aka Toshybot/Toshy D, Sigmund Holtskog aka Sigmund Floyd, Nils Tveten aka Tjuren Ferdinand/The Moo Kid, Audun Severin Eftevåg aka Wiggleyobutt, med gjestevokal fra Nora Dahlberg aka Mobyvay og Susanne Hjelmeset aka Susamedusa.

Pride Park, Bamsescenen, lørdag 26. juni klokken 17:00.

Powered by Labrador CMS