Viral kjendis

Hunden Fezco ble forlatt fordi han var homo

Et ektepar i USA ble skremt av den likekjønnede jokkingen til den lille valpen.

Etter å ha blitt forlatt av eierne, overøste den lokale dyrebeskyttelsen hunden Fezco med kjærlighet.
Publisert

Et ektepar fra Charlottesville i Nord-Caroline dumpet Fezco hos den lokale dyrebeskyttelsen fordi de «var redde for at han var homofil». Dette skal ha skjedd etter at de så ham ri en annen hannhund.

Valpen Fezco er en 4-5 år gammel brun og svart rottweilerblanding. Dyrebeskyttelsen sier han er vennlig mot mennesker og andre dyr. De har ikke kommentert Fezcos seksuelle orientering.

Det var den lokale nyhetskanalen WCCB-TV som først omtalte saken.

Adoptert av Steve og John

Heldigvis endte det godt for lille Fezco. Han ble adoptert bort og bor nå med Steve Nichols og hans partner John, ifølge TMZ.

Fezcos nye eiere, John og Steve.

Paret forteller at de umiddelbart fikk god kjemi med den lille valpen. De mener det er fordi de alle har opplevd diskriminering i sitt liv. Med nye eiere fikk valpen også nytt navn. Fezco heter nå Oscar, etter dramatiker Oscar Wilde.

Fezco/Oscar ble ikke bare misforstått av sine tidligere eiere, han var også vanskjøtt da det homofile paret adopterte ham, forteller de. Nå har han blitt kastrert og fått ormekur, og er klar for livet sammen med Steve, John og parets andre hund Harry.

Fikk støtte av Cardi B

Den jokkeglade valpen rakk å bli internettkjendis før han havnet hos Steve og John. Blant annet flommet Twitter over av folk som gjerne ville ta inn homohunden:

Til og med artisten Cardi B hang seg på.

Og Twitter svarte med bilder av skeive dyr i alle farger og fasonger.

Powered by Labrador CMS