Scene

Else Kåss Furuseth og Skrellex feirer vennskapet

I juni inviterer de til fest med venner på Latter i Oslo.

Få på høye hæler og paljetter, og bli med på galskapen når Else Kåss Furuseth inviterer til festforestilling på Latter i slutten av juni.
Publisert

Etter fjorårets braksuksess og tidenes festaften er det igjen duket for at de to dronningene inviterer til nok et haraball, også denne gang på Latter på Aker Brygge.

I en kommentar til Blikk bekrefter Kai Thomas Larsen, bedre kjent som Skrellex, vennskapet.

– Dere kan bare kalle oss Skrellse fra nå av vett’u, sier Larsen.

Et håp om Lavrans

I år som i fjor, har de fått med seg sine gøyeste venner: komikere, artister, dragartister og dansere, i et virvar av vitser, festlåter og paljetter. På scenen får de to følge av Lisa Tønne, Sigrid Bonde Tusvik, Nora Svenningsen, Miss Trulte og Bleach Boo Boo, og mange flere.

Sist vi så Elske Kåss Furuseth på scenen var da hun giftet seg i Oslo Spektrum. Har Skrellex planer om et lignende stunt på Latter?

– Sjansen er liten, men det ser ut som vi får med fantastiske Lavrans fra The Voice i showet, så håpet mitt ligger der ... Det blir et musikalsk og humoristisk show som feirer mangfoldet, retten til å være seg selv, og å elske den man vil. Ja, en feiring av selve livet!

Fra kjøkken til scene

Kai Thomas Larsen var sist å se i Camp Kulinaris, hvor han briljerte på kjøkkenet, men måtte likevel se seg slått ut i forrige episode.

– Jeg fikk seriøst PTSD av å ryke ut . Makan til urettferdighet skal du se lenge etter på TV. Det er jo å mange ubrukelige folk på kjøkkenet, sier han og ler ondskapsfullt.

Else & Skrellex med venner går av stabelen på slutten av Pridemåneden, og Larsen håper han får med seg mye i år.

– Jeg håper Oslo Pride blir like fantastisk og fylt med kjærlighet som i fjor, sier Larsen til Blikk.

Else & Skrelles og venner, Latter, Aker Brygge, fredag 28. juni og lørdag 29. juni.

Powered by Labrador CMS