Musikk

Emmas dumme eks

«Jeg er konfliktsky og hater konfrontasjoner, men jeg hater løgner enda mer», sier Emma Schneider, aktuell med låta «Stupid Ex».

«Man kan oppføre seg allright selv om det blir slutt», sier Emma Schneider.
Publisert

Emma Schneider er en av de større norske TikTok-profilene og har markert seg både som skeiv rollemodell og med åpenheten sin om en far med altfor tidlig Alzheimers. Med låta «Stupid Ex» har hun også blitt artist.

«Alle har ekser. Alle kan være dumme. Så det er ikke så rart at mange har dumme ekser. Men det er jo forskjell på å være dum, og å være unødvendig ego, dum og slem. Salt i såret liksom. Man kan oppføre seg allright selv om det blir slutt», sier Emma Schneider.

Tekst og musikk har hun skrevet selv, mens festfikser Ole Hartz har produsert og løfter «Stupid Ex» opp som en gitarharvende og poppa sinnatagg av en sang hvor Schneider ikke legger fingrene mellom.

Ekte følelser

Med «Stupid Ex» setter hun ord på følelser de aller fleste av oss har kjent på. Emma Schneider vet at man ikke har kontroll på hvem man blir forelsket i, og om det varer, eller ikke. Men hun blir skikkelig forbanna, og heldigvis også inspirert til å skrive låter, av folk som juger, bedrar og generelt oppfører seg som drittsekker.

«Om denne låten er til en ekte person? Den er i hvert fall inspirert av ekte følelser!», forsikrer Schneider.

Powered by Labrador CMS