Låta «Sing To Me» på debutplata handler ifølge Julie Falkevik Tungevåg om å føle seg fanget et sted man ikke hører hjemme, og ikke være sterk nok selv til å fjerne seg fra situasjonen eller personen.

Jazzy Falkevik

Da Julie ble kjæreste med bandkollega Ellen i jazztrioen Falkevik, ville hun skrive en lykkelig kjærlighetssang. Slik gikk det ikke.

Publisert Sist oppdatert

Falkevik har nylig gitt ut førstealbumet sitt «Louder than I’m Used to». Blikk snakker med Julie Falkevik Tungevåg (31) på telefon mens de er på turné i Tyskland. Vokalisten, låtskriveren og pianisten startet trioen for flere år siden mens hun studerte musikk i Kristian­sand.

Da hun senere flyttet til Oslo, ble bassisten Ellen Brekken og trommis Elisabeth Mørland Nesset en del av trioen. Etter hvert begynte de også arbeidet med et album, en prosess som Falkevik Tungevåg forteller at de har brukt lang tid på.

– Låtene og plata kom til over flere år. Vi har brukt mye tid på innspillingen fordi vi har så mange andre prosjekter ved siden av. Vi er alle frilansmusikere, og spiller i andre band. Ellen spiller for eksempel bass på Folketeateret i musikalen «The Phantom of the Opera».

På turné i bobil

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS