TV

Ferdinand sjekker inn

Artisten Ferdinand er å finne blant deltagerne i den nye sesongen av Paradise Hotel. – Jeg sjekker inn på hotellet med mottoet «Ingen kuk er verdt mer enn 500 000», sier Ferdinand Rygh til Blikk.

– Jeg skal ikke røpe for mye på kjærlighetsfronten, men jeg får absolutt mye kos av et par av gutta, sier Ferdinand Rygh, som sjekker inn på Paradise Hotel 22. januar.
Publisert Sist oppdatert

Det er ikke første gang artisten Ferdinand Rygh sjekker inn på det skandalomsuste hotellet. Han deltok også i 2021 og bragte med seg en skikkelig Pride-feeling til hotellet. Når programledere Triana Iglesias og Andreas «TIX» Haukeland åpner dørene til den nye sesongen 22. januar, sjekker Ferdinand inn nok en gang.

– Da jeg fikk tilbudet om å returnere, tenkte jeg «hvorfor ikke?». Det er en helt unik opplevelse, og jeg hadde det ekstremt lættis sist i 2021, så hvorfor ikke gjenta sirkuset? sier Ferdinand Rygh til Blikk.

Han har savnet å reise til andre siden av verden helt alene, ha mobilen på flymodus i et par uker, slikke sol, drikke strawberry daiquiri og være med i en av Norges største TV-produksjoner.

– Paradise Hotel er et vakkert shit show. Jeg kan garantere fyll, fanteri, nakenhet, skandaler og ekte klassisk backstabbing. Alt som gjør Paradise Hotel til en innholdsrik og klein serie.

– Hva er målet? Få deg den store kjærligheten?

– Målet var jo selvfølgelig den fantastiske opplevelsen av å reise på fylletur til Mexico med sol, krangling, intriger, dagsfylla, vakre mennesker, og komme hjem med truseskille. Helt siden jeg var der sist, har jeg lengtet tilbake til det vakre landet. Denne gangen er nok pengene absolutt mer fristende enn kjærligheten. Jeg sjekker inn på hotellet med mottoet «Ingen kuk er verdt mer enn 500 000». Jeg skal være ærlig å si at kjærligheten og følelsene mine ødela mye av spillet forrige sesong. Jeg skal ikke røpe for mye på kjærlighetsfronten, men jeg får absolutt mye kos av et par av gutta. Garantert guttastemning.

Ferdinand forteller at han viser en litt annen side av seg selv denne sesongen.

– Jeg er ikke redd for å ta de harde beslutningene for at spillet skal gagne meg, og for at jeg selv skal komme så langt som mulig. Jeg holder meg litt i skyggene og trekker i trådene derfra. Sist gang jeg var der, var det for å få meg venner, men av erfaring har jeg lært at det er sunt å ha noen uvenner. Kanskje jeg ble litt maktsyk og kanskje jeg backstabber litt for moro skyld? Denne versjonen av meg er definitivt mer frekk, og jeg er ikke redd for å slenge med leppa eller manipulere motstanderne mine.

Han innrømmer å være et konkurransemenneske.

– Det har jeg vært hele livet. Jeg liker å si at jeg er en skikkelig god taper, men en helt forferdelig vinner. Jeg drar jo ikke tilbake til Mexico, selger verdigheten min på skjermen og deltar i psykososiale mind games for å reise tomhendt hjem. Skal ikke si jeg går over lik for å få viljen min, men manipulasjonsteknikkene mine har blitt skarpere siden sist dere så meg på skjermen.

Paradise Hotel har premiere 22. januar på Viaplay, TV3 og Pluto TV.

 

Powered by Labrador CMS