Trans Pride

Trans Pride i Oslo, Bergen og Trondheim

Årets Trans Pride går av stabelen 1. til 4. september, i hele tre norske byer.

Fra Trans Pride i Oslo 2019.
Publisert Sist oppdatert

Pasientorganisasjonen for kjønnsinkongruens (PKI) arrangerer Trans Pride i både Oslo, Bergen og Trondheim.

Årets festival starter torsdag 1. september og varer til og med søndag 4. september, og det er en rekke arrangementer på plakaten.

Blant annet blir det arrangert Trans Sauna i Trondheim på Havet Arena lørdag 3. september, mens i Oslo og Bergen kan du slappe av i sauna søndag 4. september. I Oslo loves det chill out i sauna på SALT, Langkaia 1, mens i Bergen er Heit Bergen Sauna stedet.

Lørdag 3. september inviterer PKI og Comrades Inc til stort Transparty på Bergen Kjøtt, hvor Aluska åpner kvelden. Siden spiller dj Magnolia Polaris, som kommer direkte fra New York for å spille på Trans Pride. Samme dag og samme sted skal årets Esben Esther-pris deles ut. Denne prisen gis til noen som har gjort et viktig arbeid for transpersoner. Det blir også et musikalsk innslag av Ida Sælen Holtås. Prisutdelingen strømmes fra Bergen til Oslo og Trondheim.

Det blir rikelig anledning til sosialt samvær under Trans Pride, både i Oslo, Bergen og Trondheim, med Trans Café og opplevelser i Escape Room.

Trenger du ekstra hjelp i møte med transfober, og i daglig tale med uvitende folk? Da kan du melde deg på verbalt selvforsvarskurs, i regi av PKI. Har du noe på hjertet du vil dele med andre? Da stiller PKI og Trans Pride med åpen mikrofon.

Fullt program, info om steder og tider for Trans Pride, sjekk: PKI på Facebook og generell info om PKI på kjonnsinkongruens.no

Powered by Labrador CMS