Festival

Skeive kortfilmer

Oslo Short Film Festival arrangeres 31. august til 1. september med et mangfoldig todagersprogram med de nyeste indiefilmene på plakaten.

Fra innspillingen av «Traje de Luces» av regissør Sergio Jaén Sánchez.
Publisert

Årets festival finner sted i Sentralens Forstanderskapssalen, går over to dager og viser 19 korte fortellinger og dokumentarer av filmskapere fra alle samfunnslag. Årets program spenner fra komedie og feelgood til drama og livsbaserte historier, og hver visning er nøye kuratert for å ta publikum med på en filmisk reise.

På programmet står også skeive kortfilmer, som den spanske «Traje de Luces» av regissør Sergio Jaén Sánchez.

Handlingen er lagt til det tidlige 80-tall i en liten landsby i Spania. El Chiqui er en talentfull ung mann som snart skal debutere som tyrefekter, og som familien håper skal bringe tradisjonen videre. Men det er ikke det han selv drømmer om. Han er i et hemmelig forhold med en annen mann fra landsbyen, Nicolás, som tilbyr han å rømme fra landsbyen sammen.

En norsk skeiv kortfilm har også funnet veien inn i programmet. Regissør Mia Sunniva Øveraas Krokaas viser sin «Everything Had Been Perfect», om Lotta som bare har et ønske til bursdagen sin, bestevennen Julie.

Info og fullt program: Oslo Short Film Festival

 

 

 

Powered by Labrador CMS