Avan Jogia spiller hovedrollen Ulysses.

Sex, drugs og apokalypse

Mye sex. Med hvem som helst, og hvordan de vil - skeiv og kinky.

Publisert Sist oppdatert

Komiserien «Now Apocalypse» på det amerikanske tv-nettverket Starz, handler om Ulysses, en slacker i 20-årene som bruker dagene på å bli høy, ligge med gifte menn og henge med vennene. Et liv han trives godt med, inntil han plutselig begynner å drømme om skremmende romvesener. Han oppsøker en ekspert på det utenomjordiske for å finne ut om drømmene hans er sanne eller ikke.

Mens vennegjengen graver seg inn i mysteriene, har de likevel tid til å ha sex. Mye sex. Med hvem som helst, og hvordan de vil - skeiv og kinky. Som en av karakterene sier i seriens trailer «Vel, jeg er et millenniumsbarn, og å være seksuelt flytende er en forutsetning». Jakten på kjærlighet og seksuell identitet med en komisk vri er hovedingrediensen i serien der hovedrollene utforsker relasjonene sine på nye vis, mens verdens undergang kanskje kommer nærmere.

Seriens amerikanske regissør og manusforfatter er Gregg Araki, som har en lang karriere med skeive filmer og serier bak seg. «The Living End» (1992) handler om unge, hivpositive menn, mens «Totally F***ed Up» tar opp seks unge homofiles daglige møter med fordommer og homohat. I nyere tid har Araki også jobbet med serier som «Heathers» og «13 Reasons Why». Filmskaperen regnes som en av pioneren i filmretningen New Queer Cinema.

«Apocalypse Now» på ti episoder hadde premiere 10. mars 2019.

Powered by Labrador CMS