For noen år siden gjorde analysebyrået Visendi er undersøkelse der én av åtte nordmenn svarte at de har hatt sex på festival. Seks prosent svarte at de har hatt sex på selve festivalområdet. Flest menn svarte dette.

Ja, vi har pridesex!

Hver sommer kan vi lese nyhetssaker om utsvevende og tilfeldige sex på musikkfestivaler. Blikk har spurt folk vi traff på Oslo Pride om deres sexhistorier.

Publisert Sist oppdatert

MANN (33)

Jeg ser på Oslo Pride som en bra arena for tilfeldig sex og hook-ups, det er et her den seksuelle frigjøringen blomstrer, og er et flott sted for sjekking og sex fordi de fleste her er veldig åpne. Jeg synes likevel at det burde vært flere arenaer, vi er ennå litt redde for å tydeliggjøre vår seksualitet. Men vi er på vei, vi har fått en oppvåking på at pride er noe mer enn retten til ekteskap og kjærlighet, det er også en kamp for seksualiteten og sexlivet. For meg handler pride nettop om dette - frigjøring av kjønn og seksualitet og vår egen seksuelle kultur som vi må ta vare på, og få lov til å dyrke.

For min del forsøker jeg å være tilstede på så mange eventer som mulig slik at jeg kan flørte med folk, og hvis jeg får napp, finnes det mange steder vi kan gå for å ha sex, det er jo sommer og varmt, så hvis det ikke passer å gå hjem til hverandre, kan vi alltids finne et sted et ute. I pride-uka har jeg ofte endt på nachspiels som har endt i gruppesex, og det er jo alltid gøy.

IKKE-BINÆR (29)

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS