Marie Ulven
Marie Ulven

girl in red på festivalturné

Årets stjerneskudd 2019

Publisert Sist oppdatert

I 2018 BLE MARIE ULVEN (20) aka girl in red, utropt til Årets Urørt-vinner på P3 og under by:Larm i mars fikk hun prisen Årets stjerneskudd.

girl in red-låta, «i wanna be your girlfriend», var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018. Hittil har sangene hennes gatt 23 millioner Spotify-strømminger, hennes nyeste singel er «Dead girl in the pool» som hun slapp i mai. Musikknettstedet Gaffa omtalte konserten hennes under fjorårets Øya-festival som et av festivalens absolutte høydepunkter. Fredag 9. august spiller hun også på årets Øyafestival.

Den lesbiske artisten har fått veldig mange personlige meldinger fra unge jenter om at hun har hjulpet dem ut av skapet, og gitt dem rom til å akseptere seg selv. «Jeg har ikke tenkt at jeg skal normalisere noe. Jeg har tenkt at dette er helt vanlig, så derfor gjør jeg det. Jeg har ikke tenkt at jeg tar noe ansvar, at jeg skal gjøre meg til et gay icon. Dette er min oppfatning av virkeligheten, og jeg nekter å skrive på en annen måte. Skulle jeg skrevet om en gutt ville det vært kjemperart» sa hun i intervjuet Blikk hadde på trykk i juninummeret.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS