Flesh-kolleksjonen #BettyWhiteandthejusticeleage er blant annet oppkalt etter skuespilleren Betty White 
fordi hun ifølge Molden «er litt det jeg forsøker å gå for - she’s looking for fucks to give»
Modeller: Daniel Gundersen, Michaela Sophia Vujovic, Liam Seeland, Sigrun Sæbø Åland, Gjermund Eskedal. 
Makeup: MUA, Marte Østensen, Sunniva Lønsethagen, Ella Johansen
Hår: Kristine Von Atneosen
Flesh-kolleksjonen #BettyWhiteandthejusticeleage er blant annet oppkalt etter skuespilleren Betty White fordi hun ifølge Molden «er litt det jeg forsøker å gå for - she’s looking for fucks to give» Modeller: Daniel Gundersen, Michaela Sophia Vujovic, Liam Seeland, Sigrun Sæbø Åland, Gjermund Eskedal. Makeup: MUA, Marte Østensen, Sunniva Lønsethagen, Ella Johansen Hår: Kristine Von Atneosen

Klær uten kjønn

Malin Molden bruker mye ironi i kleskolleksjonene sine. Men skeive rettigheter er hun dønn seriøs på. Designfirmaet hennes, Flesh, lager kun kjønnsnøytrale klær.

Publisert Sist oppdatert

Malin Molden, som står bak klesmerket Flesh Official, smiler entusiastisk når hun viser fram en kolleksjon av rosa, pastellfargede og glitrende plagg i designstudioet hennes på Hasle i Oslo.

– Da jeg var i ferd med å starte opp, var det en som spurte meg om jeg ikke skulle lage gutteklær også. Jeg tenkte først at jeg hadde jo studert kvinneklær, og at mannsklær derfor ble vanskelig for meg å begi meg ut på. Men så kom jeg over ordet «genderless», og det appellerte til meg umiddelbart, forteller Molden.

Ifølge klesdesigneren er det ingen som har stilt henne spørsmål om de kjønnsnøytrale kles­kolleksjonene hun har laget, selv om det er noe av det viktigste for henne når hun designer klær.

En mann i rosa kjole

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS